Тиймбилдинг

Вие искате:

В наше лице ще намерите:

Какво е Тиймбилдинг

Тиймбилдингът е стратегия, която помага групи да станат истински отбори. Тиймбилдингът е да създаваш, да поддържаш и да обогатяваш развитието на една група хора, която се стреми да развие качества на екипност и да се превърне в истински отбор. Тиймбилдинг – програмите са необходими на един колектив за да може да се развива и да работи ефективно, както в ежедневието така и при по-важни и отговорни задачи. 

Ние в Х–Клуб сме специализирани в провеждането на „Outdoor Teambuilding“ програми. При реализирането на стандартни тренингови програми, всички игрови ситуации се разиграват и обсъждат зад бюрото в удобния кабинет. Вие може само да предполагате, какво е решението на задачата на практика. 

Ние Ви предлагаме да преживеете тази ситуация в условия максимално близки до реалните…

Главното е, че участниците получават истински резултати от общуването, чувствата и взаимопомощта!

Тиймбилдингът е инвестиция – Вие ще бъдете възнаградени не само по време на мероприятието, но и за в бъдеще…

Полезна информация

Нашият екип е решен да направи най-доброто за да удовлетвори Вашите изисквания и желания. Затова е много важно от самото начало да получим колкото е възможно повече информация за Вашата група.

Наши клиенти са: Петрол АД, мебелна къща „Нидо”, Мото-Пфое, радио-станции N-joy, Classic FM и Jazz FM, ПроКредит Банк (България) АД, Shell, Neterra, Toner Direct, Schering, М-Тел и др., както и чуждестранни туристи от цял свят.

За да Ви представи оптималната програма нашият екип съвместно с Вас трябва да определи целта на предстоящия тиймбилдинг. Ние влагаме много енергия, опит и знания за да изготвим желаната от Вас програма и смятаме, че ще останете удовлетворени от изпълнението й.

Човек е роден да се развива, да се състезава и се бори за победата. Чрез преживяване и проиграване в екипа винаги се постига по – висока мотивация и съпричастност към компанията.
Спортните изяви сред природата дават добри резултати за изграждане на ефективни взаимоотношения в колектива. Сблъсъкът с предизвикателствата, прави видими връзките между множество важни неща от ежедневието, които са привидно незначителни и несвързани помежду си, както и мястото ни сред тях.

Тиймбилдинг програмите, които изготвяме за Вас са индивидуални, съобразени с Вашите изисквания.

Цена: 87лв на човек

минимален брой участници – 10

Пристигане в района на град Сандански. Разпределение на участниците по отбори. Изпълнение на забавни игри като: дрехите, килим, стоножка, състезание с кокили, яйце, паяжина.
Следва стрелба с лък и стрелба по балони с въздушна пушка. Каньонинг в местността Попини лъки. Продължителност на програмата – 5-6 часа в зависимост от броя участници.

Цена : 162лв на човек

минимален брой участници – 10

Ден първи: пристигане на участниците на язовира.Разпределение на участниците по отбори. Участниците формират екип, който трябва да премине последователно през различни физически и логически препятствия (фланелки, скок на доверието, паяжина, пейка, ски, пирамида).След всяка преодоляна преграда, отборът получава инструкции за по-нататъшните си действия и събира елементи от логическа задача, която се решава на финала. Участниците взимат участие в рафтинг щафета. Продължителността на програмата за деня е около 7 часа.

Ден втори: Пейнтбол турнир между сформираните отбори.Изпълнение на логическите игри близнаци и огън, последвани от колективна игра. Награждаване на победителите. Продължителността на програмата за деня е около 5 часа.

Цена: 78лв

Минимален брой участници: 15

Програма , в която участниците е необходимо чрез физически и логически задачи, и чрез ориентиране да открият следващата задача за постигане на крайната цел. Препятствията са: въжена градина, тролей, стрелба по балони с въздушна пушка, килим, ластик, лабиринт.

Цена: 90лв на човек

Минимален брой участници: 10

Пристигане на участниците в курорта Мальовица, откъдето ще започне пешеходен преход до х.Мальовица. Следва катерене – в подножието на масива Куклата. Пешеходен преход обратно до комплекс Мальовица. „Въжена градина” – игра, в която са събрани елементи от катерене и ходене по въже между дървета. Програмата включва и забавни и логически игри.

Комбинирайте сами желаната от Вас програма в зависимост от мястото, което сте избрали, степента на физическа натовареност и целите, които сте си поставили.

– Рафтинг по река Струма, Арда, Искър
– Скално катерене в района на Мальовица, Враца, Лакатник, Вихрен, Трявна, Търново
– Влизне в пещери:  Ягодинската, Темната дупка, Харамийската
– Разходка с каяци: язовир Искър, Кърджали, Голям Беглик, Широка поляна, Копринка, Студен кладенец и други
– Въжена градина и тролей
– Пейнбол, стрелба с въздушна пушка или лък

– Различни симулативни упражнения и ролеви игри

за участие в програма и за изготвяне на индивидуална програма за Вас:

0878 889 092

info@teambuilding-bg.com