» Защо да изберете нас?

Искате да се спуснете по бързеите на реката и да изпитате адреналина от рафтинг спускането или пък желаете да достигнете до самотен остров с каяк. Тук можете да видите защо да изберете нашия клуб, тъй като ние ви осигуряваме:

 

- квалифицирани и сертифицирани инструктори, които освен, че няколко месеца през годината постоянно провеждат рафтинг спускания с клиенти, целогодишно карат каяк в бързи води, като това умение спомага за познанията им в реката , теченията, спасяване в бързи води и т.н.
- дезинфекциране на екипировката след всяко спускане, за максимална сигурност и комфорт на клиентите ни
- комбинация с други активности: пейнтбол, стрелби, въжена градина, тролей, бира -скара;)

 

- собствен терен на брега на реката, където можете да разпуснете сред природата

- разполагаме със съблекални за преобличане и душове
- можете да дойдете на рафтинг с вашия домашен любимец (партньор, куче, котка, папагал) и спокойно да го оставите при нас докато се спускате.
- ако не сте почитател на екстремните удоволствия, но вашата половинка е - няма проблем. Разполагаме с място за отмора, където можете да изчакате екстремните си приятели;)

 

Ние развиваме:
- спортния рафтинг, като организираме държавни шампионати, и поддържаме женски рафтинг отбор, участвал на множество състезания, както и на 2 световни първенства
- различни рафтинг и каяк програми, в България и по света, ежегодно проучваме нови маршрути, за да предлагаме голямо разнообразие на нашите клиенти

Х-Клуб  заедно с община Симитли организира Рафтинг Рок Фест всяка година, като почитателите на екстремните спортове вечер могат да се насладят на хубавата българска музика.