» Програми

Човек е роден да се развива, да се състезава и се бори за победата. Чрез преживяване и проиграване в екипа винаги се постига по - висока мотивация и съпричастност към компанията.
Спортните изяви сред природата дават добри резултати за изграждане на ефективни взаимоотношения в колектива. Сблъсъкът с предизвикателствата, прави видими връзките между множество важни неща от ежедневието, които са привидно незначителни и несвързани помежду си, както и мястото ни сред тях.

Тиймбилдинг програмите, които изготвяме за Вас са индивидуални, съобразени с Вашите изисквания,  ето и няколко примерни програми:

 

Тиймбилдинг в района на Сандански

Цена: 87лв на човек

минимален брой участници - 10

Пристигане в района на град Сандански. Разпределение на участниците по отбори. Изпълнение на забавни игри като: дрехите, килим, стоножка, състезание с кокили, яйце, паяжина.
Следва стрелба с лък и стрелба по балони с въздушна пушка. Каньонинг в местността Попини лъки. Продължителност на програмата - 5-6 часа в зависимост от броя участници.

 

   

Тиймбилдинг в района на язовирите Копринка, Доспат, Беглик, Искър

Цена : 162лв на човек

минимален брой участници - 10

 

Ден първи: пристигане на участниците на язовира.Разпределение на участниците по отбори. Участниците формират екип, който трябва да премине последователно през различни физически и логически препятствия (фланелки, скок на доверието, паяжина, пейка, ски, пирамида).След всяка преодоляна преграда, отборът получава инструкции за по-нататъшните си действия и събира елементи от логическа задача, която се решава на финала. Участниците взимат участие в рафтинг щафета. Продължителността на програмата за деня е около 7 часа.

Ден втори: Пейнтбол турнир между сформираните отбори.Изпълнение на логическите игри близнаци и огън, последвани от колективна игра. Награждаване на победителите. Продължителността на програмата за деня е около 5 часа.

 

   

Тиймбилдинг в района на Велинград

Цена: 78лв

Минимален брой участници: 15

Програма , в която участниците е необходимо чрез физически и логически задачи, и чрез ориентиране да открият следващата задача за постигане на крайната цел. Препятствията са: въжена градина, тролей, стрелба по балони с въздушна пушка, килим, ластик, лабиринт.

 

   

Тиймбилдинг в района на Мальовица

Цена: 90лв на човек

Минимален брой участници: 10

Пристигане на участниците в курорта Мальовица, откъдето ще започне пешеходен преход до х.Мальовица. Следва катерене – в подножието на масива Куклата. Пешеходен преход обратно до комплекс Мальовица. "Въжена градина” – игра, в която са събрани елементи от катерене и ходене по въже между дървета. Програмата включва и забавни и логически игри.

   
   

 

По желание на клиента:

Комбинирайте сами желаната от Вас програма в зависимост от мястото, което сте избрали, степента на физическа натовареност и целите, които сте си поставили.

- Рафтинг по река Струма, Арда, Искър
- Скално катерене в района на Мальовица, Враца, Лакатник, Вихрен, Трявна, Търново
- Влизне в пещери:  Ягодинската, Темната дупка, Харамийската
- Разходка с каяци: язовир Искър, Кърджали, Голям Беглик, Широка поляна, Копринка, Студен кладенец и други
- Въжена градина и тролей
- Пейнбол, стрелба с въздушна пушка или лък

- Различни симулативни упражнения и ролеви игри

 

за участие в програма и за изготвяне на индивидуална програма за Вас:

0878 889 092

info@teambuilding-bg.com