» Рафтинг по река Тара-3 дни

Цена 390 лева на участник
Минимален брой участници - 6
Продължителност на програмата - 3 дни
 

Включва:


Календар на събитията

Наричат я още ‘Съкровището на Европа’, дълга е 140км и се намира в националния парк  Дурмитор.

Дати: 17ти-19ти август и при сформиране на група.

Петък: тръгване от София сутринта, спиране по пътя в селцето 'Мокра гора'. То е станало известно след реконструкция на теснолинейка в района. От птичи поглед маршрута на теснолинейката има формата на цифрата осем. Към популярността на Мокра гора е допринесъл и етно градчето 'Дървения град', създаден от световно известния режисьор Емир Костурица. Всичките постройки са дървени, както и църквичката, а всички улици носят имената на известни личност - от Никита Михалков до Ернесто Че Гевара. Разглеждане на града, настаняване на къмпинг.

Събота-  закуска, екипиране и трансфер до старта на спускането, по каньона на река Тара. До старта се достига с високо планински проходими автомобили, тъй като пътят се извива по билото на каньона. По време на спускането си,ще се насладите на прекрасни гледки, бързеи. По трасето по което се спускаме се преминава покрай великолепен водопад, под чиитo пръски може да се премине. Цветът на реката е морско син, а чистотата й Ви дава възможност да виждате дъното на реката дори и в по-дълбоките участъци. Обяд. Свободно време за почивка. Вечеря, нощувка в къмпинг на бунгала.

Неделя - Сутринта ни предстои второ екстремно спускане по река Тара. След като сме се заредили с нова доза адреналин си стягаме багажа и отпътуваме към София. Пристигане в София вечерта.

Още снимки можете да видите тук!

За записване: 0878889092, info@teambuilding-bg.com

 

Затвори