» Рафтинг на река Тара - 4 дни

Цена 350 евро на участник
Минимален брой участници - 6
Продължителност на програмата - 4 дни
 

Включва:


Календар на събитията

Наричат я още ‘Съкровището на Европа’, дълга е 140км и се намира в националния парк  Дурмитор. Спускане в целия каньон на реката- 84км, като около 60км са в националния парк Дурмитор.

Дати: 16ти-19ти юни и при сформиране на група

Ден първи: тръгване сутринта от София, пристигане на бунгала, в началото на каньона на река Тара. Вечеря и нощувка на бунгалата.

Ден втори: След закуска, си подготвяме багажа и го товарим по лодките, тъй като ни предстои двудневна експедиция по реката. Общото трасе, което ще изминем е 84 км. Гребането този ден е около 6 часа. Наслаждаваме се на водопадите, покрай които преминаваме по реката, имаме възможност да се разхладим в прозрачните води на реката, като се изкъпем и поскачаме от скали. Вечеря, нощувка в бунгала на къмпинг.

Ден трети: Закуска. Този ден ни предстои по-екстремната част на реката. Екипираме се и товарим отново багажа по лодките, и продължаваме надолу по реката. По време на спускането си, ще се насладите на прекрасни гледки, бързеи. По трасето по което се спускаме се преминава покрай великолепен водопад, под чиитo пръски може да се премине. Цветът на реката е морско син, а чистотата й Ви дава възможност да виждате дъното на реката дори и в по-дълбоките участъци. Обяд. Свободно време за почивка. Вечеря, нощувка в къмпинг на бунгала.

Ден четвърти: Закуска. Стягаме си багажа и отпътуваме за България. По пътя спираме в селцето 'Мокра гора'. То е станало известно след реконструкция на теснолинейка в района. От птичи поглед маршрута на теснолинейката има формата на цифрата осем. Към популярността на Мокра гора е допринесъл и етно градчето 'Дървения град', създаден от световно известния режисьор Емир Костурица. Всичките постройки са дървени, както и църквичката, а всички улици носят имената на известни личност - от Никита Михалков до Ернесто Че Гевара. Пристигане в София вечерта.

Още снимки можете да видите тук!

За записване: 0878889092, info@teambuilding-bg.com
 

Затвори