» Рафтинг по река Агитис, Гърция

Цена 220 лева на участник

Цена 180 лева на участник (без включен транспорт)

минимум 6 човека
Включва:


Календар на събитията

Програмата:

Петък - Тръгване привечер от София. Пристигане в село Огняново, нощувка в уютен семеен хотел. Възможност за вечеря в ресторант в битов стил в село Лещен.

Събота – след закуска отиваме на около 17км  от град Драма (Гърция),където в живописния каньон на река Агитис, ще направим спускане с мини-рафт. По реката ще гребем около 6км, като класът на реката в този участък е не по-висок от 2-ри,което Ви гарантира безопасно преминаване, и възможност за наблюдение на околността. Реката се вие между скалите на каньона,чиято височина е между 15-30 метра. След приключването на спускането, може да се посети и разгледа облагородена водна пещера в близост до реката. Прибиране в Огняново и накисване за отмора след гребането в минералния басейн. Хотелът разполага и с външен плувен басейн.
Неделя – свободно време в околността на село Огняново, посещение на село Лещен и Ковачевица. Регионът е известен с минералните си извори , а разходката из калдъръмените улички ви пренася за момент няколко века назад в историята на България. Отпътуване към София привечер.

Снимки можете да видите тук:

 

За записване: 0878889092info@teambuilding-bg.com

Затвори