» Рафтинг и трекинг в Непал - 16 дни

Цена  1850 евро на участник (минимум 6 души)
Продължителност на програмата - 16 дни
срок на записване: до 15ти септ.

Включва:


Календар на събитията

Рафтинг в Непал - едно по-различно изживяване... предлагащо много адреналин,туристически забележителности и приключения..
Национален парк Читуан се простира на площ от 932 км2 и е от 1984 година в списъка на Юнеско. Това е най-старият национален парк в Непал, в който живеят над 40 вида бозайници и 489 вида птици.
 

Програмата:
1ви -2ри ден Полет София - Катманду
3ти ден Отпътуване от Катманду към Покхара, като по пътя спираме на местен колоритен пазар, и правим няколко часово спускане с рафт по река Трисули. След спускането има възможност да се повозим на покрива на автобуса, един характерен за местните начин на пътуване. Нощувка в хотел в Покхара
4ти ден Сутрешен полет с параплан над езерото до града, като ставаме свидетели на прекрасни гледки , на заснежените върхове на Хималаите. Следобеден рафтинг по река Горно Сети, която води началото си от свещения връх, табу за всички алпинисти Мачапучаре.
5ти ден – 11ти ден Трекинг в района на Анапурна. Достигаме до базов лагер на Анапурна (4130м), като преминаваме през живописни райони, и ставаме свидетели на живота в Хималаите. Завръщане в Покхара.
12ти ден Отпътуване за национален парк Читуан, нощувка.
13ти ден Сафари със слонове и  разходка в парка, възможност да се наблюдават няколко вида елени, сърни, носорози, крокодили , много видове птици. Разходка с кану по река с крокодили и посещение на резерват за слонове.
14ти ден Трансфер от парка Читуан до Катманду
15ти-16ти ден Полет Катманду – София
 

Повече снимки можете да видите тук!

За записване: 0878889092, info@teambuilding-bg.com

Затвори