» Гръцко рафтинг сафари

Цената за рафтинг:  340 лева

минимум 6 участника

  Включени :

  • пълна екипировка за рафтинга (каска, неопрен, спасителна жилетка, яке, неопренови обувки – боти)
  • такси за реките
  • рафтинг в каньоните Викос и Аратос
  • 2 нощувки на палатки в къмпинг
  • къмпинг оборудване- палатка, шалте, спален чувал
  • квалифициран рафтинг инструктор
  • транспорт от София до Йоанина и обратно

Календар на събитията
Рафтинг сафари в живописната област Загоре, като посещаваме два от най-красивите и запомнящи се каньони в областта.
 
Дати: 6ти-8ми май и при сформиране на група
 
Петък: тръгваме от София сутринта, пристигаме в Йоанина, разпъваме палатките в къмпинга. Имаме свободно време за разходка в стария град. Нощувка на палатки.
 
Събота: след закуска и кафе с буса достигаме до каньона река Викос, който е един от най-големите и най-красивите на Балканите. Реката е с изумрудено син цвят. Провеждаме екипиране и инструктаж за безопасността по време на рафтинга. Рафтинг спускането по реката с клас 2+ е приятно, прохладно, и имаме възможност да се изкъпем в изумрудено синята вода. С лодките следваме пътя на реката, която прави живописни завои, под столетни чинари. По време на спускането преминаваме под красиви каменни мостове, където спираме за задължителните снимки. Трансфер до къмпинга. Нощувка на палатки.
 
Неделя: стягаме си багажа и се придвижваме до каньона на река Аратус. Сложността на реката е 3+, каньонът е един от най-красивите в Гърция, като по време на рафтинг спускането преминаваме през множество бързеи с различен профил и трудност. Спираме за почивка и снимки на живописен водопад, на брега на реката. Отпътуване от Гърция, пристигане в София вечерта.
 

Програмата има възможност за допълнителен ден и опция за каньонинг. За повече информация се свържете с нас на info@teambuilding-bg.com

Затвори