» Балканско рафтинг сафари

Цена 530 лева на участник

Минимален брой участници - 6

Включва:

Не включва:

  • храна
  • напитки

Календар на събитията

 Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

Едно рафтинг приключение из Балканите - спускане в прекрасния каньон на река Осуми в Албания и след това 2 спускания по най-екстремната част на река Тара в Босна и Херцеговина. 

Ден първи – тръгване от София рано сутринта. Маршрутът ни минава през Скопие, покрай Охридското езеро, като по пътя се наблюдават живописни природни картини. В Албания може да се наблюдават бункери, паметници на комунистическия режим. Към края на 60те години албанският авторитарен ръководител Енвер Ходжа издава заповед за изграждането във всяко селище и място на работа на противоатомни бункери. Така, Албания е покрита с над 700 000 бункери, които са неизползваеми за нищо в мирно време, а е и съмнителна пригодността им в случай на ядрена война. Вечерта пристигаме в градчето близо до реката, като се настаняваме в хотел. Маршрутът ни е около 500км.

Ден втори – след като се наспим се отправяме към началото на каньона Осуми, който е с дължина 15 км. Това е най-красивият каньон на Балканите, който на места се стеснява до широчината на лодка. Над реката се извисяват скали с височина  40-50 метра, като по време на спускането преминаваме покрай 15-20 живописни водопади. Спускането ни приключва в центъра на града, в близост до хотела, след което се отдаваме на атмосферата градчето. Нощувка в хотел.

Ден трети : отпътуване от Албания за Босна и Херцеговина. Пристигане на брега на реката, настаняване на къмпинг в бунгала.

Ден четвърти -  екипиране и трансфер до старта на спускането, по каньона на река Тара. По време на спускането си, ще се насладим на прекрасни гледки и бързеи. По трасето по което се спускаме се преминава покрай великолепен водопад, под чиитo пръски може да се премине. Цветът на реката е морско син, а чистотата й ни дава възможност да виждаме дъното на реката дори и в по-дълбоките участъци. Свободно време за почивка. Нощувка в къмпинг на бунгала.

Ден пети- сутрешно рафтинг спускане по екстремната част на река Тара, след което си стягаме багажа, и отпътуваме към София. Пристигаме в София вечерта.

Повече снимки можете да видите тук!

За записване: 0878889092, info@teambuilding-bg.com

Затвори