» Рафтинг с минирафт

Цена 60 лева на участник (р.Струма, Искър, Бели Вит, Бебреш по избор)
Цена 220 лева на участник (р. Арда, Юговска и Чая по избор)
Минимален брой участници – 2
 

Включва:


Календар на събитията

Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

 

Ако вече сте пробвали рафтинг изживяването и търсите нещо още по-вълнуващо и по-екстремно – опитайте спускане с двуместния надуваем каяк – К2- мини рафт! Тази нова като дизайн и възможности лодка притежава по-добри технически параметри и дава възможност за изява на способностите на отделната личност. Поради по-малкия обем и тегло на мини-рафта, времето през годината, когато може да карате е повече. Дължината на речния пробег също се увеличава, както и броят на реките, където може да се практикува. Спускането с минирафт се провежда цяло лято както и през есента, като продължава около 2-3 часа, в зависимост от нивото на реката.  Има възможност да се разхладите в прохладните води на река Струма. След приключване на рафтинг спускането ви връщаме с наш транспорт до изходната точка. 

Може да дойдете за индивидуално спускане, на което ще сте с инструктор в каяка, или да вземете приятел, и двамата да сте в един мини-рафт- разбира се около Вас ще има опитен инструктор, следващ ви с каяк или рафт.

Затвори