» Полет с параплан

Панорамен полет - 100лв

Прелет - 160лв

Акро полет - 140лв

 

Включено:

  • екипировка
  • застраховка
  • квалифициран инструктор

Календар на събитията

Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

 

Искате да се реете в небето. Да полетите с птиците. Да наблюдавате земята от високо.... Това можете да постигнете с тандемен полет с параплан.

В зависимост от метеорологичната обстанoвка се лети в района на София, Сопот, Враца, Златица, Кюстендил... Желателно е да се обадите предварително, за да разберете къде сме в конкретния ден.

 

Панорамният тандемен полет е с продължителност 15 - 30 минути на място с денивелация 900 м. Лети се на височина от 300 до 600 метра над земята.
Панорамният полет е подходящ за всички, които за първи път в живота си се осмеляват да докоснат простора. Полетът е спокоен и на практика за него няма възрастови или други ограничения – в тандем може да лети всеки.

Прелетът с тандем също е вид панорамен полет, но с много по-голяма продължителност и на височина, от която земята изглежда като мястото от сънищата ви. В зависимост от метеорологичните условия в момента, прелетът може да трае повече от един час. Прелетът е подходящ за всички, без ограничение, дори за тези, за които това е първи полет в тандем. Прелетът е с продължителност 45-90 минути, на височина 500-2000м.

Акро полетът е с продължителност - 5-20 минути, като височината е 500-2000м, дистанцията, която се покрива е 1-3км.

Ако спокойното летене вече не ви е достатъчно, ако сте любител на силните усещания и въздушната акробатика, то акро-тандемният полет е тъкмо за вас. Вашият пилот ще се погрижи да смени мястото на земята и небето специално за вас, като ви покаже някои от основните акробатичнни маневри.

Затвори