» От разходка - на лодка

Цена 80лв на участник

Цена 75лв за деца

 

минимален брой - 2ма участника

 

Включва:

 

Не включва:

  • транспорт от / до София
  • храна и напитки

Календар на събитията

Пристигане на конната база в село Баня. Инструктаж за безопасността по време на ездата. Разходка  с инструктор около 1 час в района на село Баня, като се наслаждаваме на заснежените върхове на Пирин. От конната база до рафтинг центъра ни на река Струма има около 40км, което отнема около час.

Пристигане на рафтинг центъра ни, екипиране за въжената градина с 24 въжени елемента, през които преминавате. Следва спускане по 100м тролей над река Струма. Екипиране и инструктаж относно безопасността по време на рафтинг спускането по река Струма. Трасето за рафтинг спускането е с дължина около 12-13 км, като в зависимост от нивото на реката се преминава за около 1,5-2 часа, като преминавате през множество бързеи с различен профил и трудност. След края на спускането ви връщаме до рафтинг центъра ни, където се преобличате. Възможност за почивка на брега на река Струма
 
Програмата е подходяща и за деца. Програмата може да се изпълни и в различна последователност. Възможно е да се организира и транспорт от София за групи.

Затвори