» Мултиспорт в Родопите

Цена 140 лева на участник
Минимален брой участници – 4
Продължителност на програмата - 3 дни
 

Включва:

  • пълна екипировка необходима за провеждане на мултиспорт програмата
  • застраховка
  • нощувки – осигуряваме къмпинг оборудване (палатка, спален чувал и шалте)
  • квалифициран инструктор

Календар на събитията

Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

 

Програмата:

Ден първи - Пристигане в с.Ягодина и подготовка на мястото за бивакуване, разпъване на палатките и обсъждане пред лагерния огън на предстоящото приключение.

Ден втори - Пешеходен преход с елементи на ориентиране до Ягодинската пещера. Проникване в необлагородената част на пещерата, където екипирани с челници, необходими за осветление в тази част, която е недостъпна за обикновените посетители, ще пълзим, ще се катерим и ще се наслаждаваме на уникалните скални образования.
След излизане от пещерата ще направим обедна почивка, след която предстои още по-вълнуващо приключение. Ще се спуснем около 70м с тролей от 30м височина, а от мястото, където слизаме от тролея до пътеката ще трябва да се спуснем на рапел.

Ден трети - Следва ново – още по-вълнуващо изживяване – ще карате офроуд до Триград. Триградското ждрело и магическата пещера Дяволското гърло ще са нашите обекти за посещение там. С офроуда обратно към Ягодина, а от там към вкъщи.

Затвори