» Мултиспорт по долината на река Струма

Цена 120 лева на участник
Минимален брой участници – 4

Включва:

  • пълна екипировка необходима за провеждане на мултиспорт програмата
  • застраховка
  • нощувки – осигуряваме къмпинг оборудване (палатка, спален чувал и шалте)
  • квалифициран инструктор

Календар на събитията

 Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

 

Кресненското дефиле, което  се намира на 120 километра от София, по международен път Е79 София-Кулата. Там Струма разсича планината и образува примамливи за търсачите на екстремни изживявания бързеи.

Програма:

Ден първи - Пристигане в в рафтинг центъра на Х-клуб, инструктаж, екипиране за рафтинг по Струма, спускането продължава около 1,5-2 часа, като се преминават множество бързеи с различна трудност и профил. След края на спускането ви връщаме обратно до рафтинг центъра. Следва спускане по 100м тролей над реката, както и приключения във въжената градина, изградена на рафтинг центъра ни. Разпъване на бивак и сладки приказки покрай лагерния огън. Нощувка на палатки. Има възможност за настаняване и на бунгала.

Ден втори- Пристигане в местността подходяща за каньонинг на река Влахи. След слизането до първия от шестте водопада следват – рапел, спускане с тролей, скачане във водите на водопада, спускане по естествена водна пързалка и така докато се излезе от последния водопад. След завръщане в бивака, опаковаме багажа и отпътуваме.

Затвори