» С каяк на о-в Закинтос и о-в Лефкада-10 дни

Цена на участник: 750лв. 

 

Минимален брой участници – 6

 

Включва:

  • пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке)
  • транспорт София - -Закинтос- Лефкада - София
  • 9 нощувки на къмпинг – осигуряваме къмпинг оборудване (палатка, спален чувал и шалте)
  • 9 дни каякинг по плажовете
  • фериботни такси за бусовете и участниците
  • Такса за лодка до най-известния залив на о-в Закинтос Navagio
  • квалифициран каяк инструктор
  • каяк инструктаж

Календар на събитията

Каяк приключение на двете перли на Йонийско лоре - островите Закинтос и Лефкада.

1ви ден: тръгване от София сутринта в 4.30. Пристигане в Килини, ферибот до Закинтос. Настаняване в къмпинг. Нощувка.
2ри ден: почивка до следобяд , възможност за плаж на брега на морето или в басейна на къмпинга. Следобяд: екипиране, инструктиране и гребане с каяци по плажовете на остров Закинтос, до съседен пясъчен плаж с останки от корабче. Нощувка в къмпинга.
3ти ден: След закуска, екипиране и гребане до плажа Хигия, плаж и гмуркане. Следобяд релакс на плажа на къмпинга и басейна. Нощувка в къмпинга.
4ти ден: Трансфер на лодките до пристанището Агио Николаос и гребане с каяците до Сините пещери и обратно. Посещение на платформата над залива Navagio и заснемане на прекрасната гледка, която се разкрива под нас. Нощувка в къмпинга.
5ти ден: Разходка с корабче до залива Navagio, време за плаж на най-известния залив на острова . Късния следобед посещение на столицата на острова- Закинтос .
6ти ден: Отпътуване в сутринта от къмпинга за ферибота. Трансфер до остров Лефкада. Каякинг на залез слънце. Нощувка на къмпинг.
7ми ден: Този ден гребем из залива Десими, и по бреговете на остров Лефкада,отделяме време за плуване, гмуркане отмора по плажовете. В най-горещите часове посещаваме прохладните водопади Нидри. Нощувка на къмпинг.
8ми ден: Предстои ни каяк сафари из островите Скорпиос, Спарти, Скорпиди, Мадури и Меганиси, като спираме на някои от тях за почивка. Нощувка на къмпинг.
9ти ден: Възможност за посещение на пещерата Папаниколаос- ако позволява времето, тъй като доста често на носа има силен вятър.  Нощувка на къмпинг.
10ти ден: За ранобудните има възможност за каяк разходка до малко островче Света Тилия. Стягане на багажа и отпътуване за София. Пристигане вечерта в София.
 
За записване: 0878889092info@teambuilding-bg.com

Затвори