» Островна каяк одисея

Цена 350 лева на участник

Минимален брой участници – 6

включва:

  • пълна екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке)
  • транспорт София- Диапорос-Амулиани-София
  • 4 нощувки в двуместни палатки на къмпинг с баня и тоалетна
  • къмпинг оборудване (палатка, спален чувал и шалте)
  • квалифициран инструктор
  • инструктаж
  • застраховка

Не включва:

  • нощувки в самостоятелна палатка - 30лв
  • храна и напитки

Календар на събитията

 Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

Дати: 26ти-30ти април, 2ри-6ти май и при сформиране на група;

Ден първи - тръгваме от София сутринта и пристигаме на Халкидики следобяд. Екипираме се, следва кратък инструктаж за безопасността и се качваме в каяците, за да погребем около остров Диапорос. Настаняваме се в къмпинг.
Ден втори - след закуска отново се качваме на каяците и около 40 минутно гребане ще ни отведе на един от красивите пясъчни плажове на острова, където ще можете да поплувате или просто да се порадваме на ярките слънчеви лъчи. Гребем до малкия остров Агиа Изидорос. След обедна почивка от жаркото слънце, отново гребем покрай острова. Активното гребане през този ден е около 4 часа. Нощувка на къмпинг.
Ден трети - отпътуваме от района на остров Диапорос и се отправяме към Трипити. Товарим багажа на каяците и отплаваме. Около 40 минутно гребане ще ни отведе на един от красивите пясъчни плажове в югозападната част на острова, където ще можем да поплуваме или просто да се порадваме на ярките слънчеви лъчи. Преминаваме покрай малкия остров Нисакия. Настаняваме се на къмпинга, след което имаме достатъчно време за да се насладим на залеза на слънцето. Нощувка на къмпинг.
Ден четвърти - гребем до малките острови Артемис и Пена, като на единия има барче, където можем да изпием по едно фрапе. Посещаваме столицата на остров Амулиани.Нощувка на къмпинг.
Ден пети - продължаваме пътешествието си около Амулиани и около съседните острови. Спираме за да се насладим на прекрасните плажове, а преди да достигнем п-в Атон пред нас ще се открие невероятната гледка, която предлагат забележителностите му. С гребане ще стигнем до курортното селце Урануполи /от гр. "небесен град"/, което се намира на 1км. от границата със Света гора. Следобяд отпътуваме към София.

Повече снимки можете да видите тук!

За записване: 0878889092, info@teambuilding-bg.com

Затвори