» Каяк на яз. Широка поляна и яз. Беглик

Цена 140 лева на участник
Продължителност на програмата - 3 дни
Минимален брой участници – 6

Включва:

  • пълна екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке)
  • транспорт
  • застраховка за каяка
  • нощувки – осигуряваме къмпинг оборудване (палатка, спален чувал и шалте)
  • квалифициран каяк инструктор
  • инструктаж

Не включва:

  • храна и напитки

Календар на събитията

 Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

 

Каякинг сред красотите на Родопите.. трябва да опитате!

Най-забележителната и разнообразна с природните си дадености планина Родопи  е изпълнена с много езера и язовири. Те са чудесно място за имащите желание в семеен или приятелски кръг, да опитат да гребат заедно и да прекарат свободното си време сред природата.

Ниво на трудност: програмата е подходяща е за начинаещи и деца, не е необходима предварителна подготовка за каякинга

Дати: 29ти -31ви август-,  ако имате желание за други от посочените дати, не се колебайте да се свържете с нас на 0878889092, info@teambuilding-bg.com

 

Ден първи - пристигане и разпъване на бивак на яз.Широка поляна. В един от живописните заливи на язовира ще запалим лагерен огън, около който ще обсъдим предстоящото каяк приключение. Ще хапнем и ще се стоплим с по чашка преди новото предизвикателство.

Ден втори - разпределяме се по екипажи и след като се екипираме и инструктираме, гребем из язовир Широка поляна, откъдето започва нашата каяк обиколка из приказните Родопски язовири. След като се изморим спираме за почивка на някой бряг, и след това продължаваме пътешествието си. Възможност за снимки с каяк на уникалния пейзаж. Вечерта обсъждаме видяното и преживяното.

Ден трети -  Стягаме лагера и следва трансфер до язовир Голям Беглик, като и него обстойно проучваме с каяците. След удоволствието от гребането с каяк , се прибираме на брега, товарим каяците и отпътуваме.

Снимки можете да видите тук

За записване: 0878889092, info@teambuilding-bg.com

Затвори