» Каяк по река Янтра - 3 дни

Цена 130 лева на участник

Минимален брой участници - 6

Включва:

  • пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке)
  • нощувки – осигуряваме къмпинг оборудване (палатка, спален чувал и шалте)
  • квалифициран каяк инструктор
  • каяк инструктаж
  • застраховка за каяка

Екстри по договаряне:

  • транспорт

Календар на събитията

Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

 

Каякинг по река Янтра, която се намира в Северна България. Маршрутът,  който предлагаме за туристическата обиколка с каяк е от гр.Бяла до с. Беляново. В този участък водите на реката са спокойни и това дава възможност  да се насладите на прекрасните околности. Нашият маршрут позволява през цялата година да карате каяк, да преоткриете разнообразието на природата и нейните прелести през всички годишни сезони.

Ден първи - пристигане до гр.Бяла до моста на Кольо Фичето. Непосредствено до моста има подходящо място за бивакуване. Вечерта около лагерния огън ще обсъдим предстоящото приключение и ще се разпределим по екипажи.

Ден втори - събираме бивака, екипираме се, провеждаме инструктаж, след което гребем до с. Ценово.

Ден трети -  продължаваме да гребем към с.Беляново.  Пред нас се открива разнообразие от изумителни природни феномени. От дясната страна се извисяват тридесетметрови отвесни скални образования, наподобяващи огромни каньони, а отляво тучни поляни, обитавани от интересни птици и животни. Отпътуване.

Снимки можете да видите тук

за записване: 0878889092, info@teambuilding-bg.com

Затвори