» Каяк около о-в Диапорос, Гърция

Цена на участник: 220лв

Цена за деца до 16г.: 200лв

 

Минимален брой участници – 6


Включва:

  • пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке)
  • транспорт до Гърция и обратно
  • 2 нощувки къмпинг – осигуряваме къмпинг оборудване (палатка, спален чувал и шалте)
  • квалифициран каяк инструктор
  • инструктаж за каякинга

Календар на събитията

Това каяк приключение в Гърция е подходящо както за напълно начинаещи участници, така и за опитни каякари. Целта е да се уединим с природата и да достигнем кътчета от нея, яхнали нашия каяк, като след това имаме възможност да се изкъпем в къмпинга със сладка вода.

За дати: 12ти-14ти април, 4ти-6ти май, (тръгването е на 4ти май сутринта – цена 260лв), 7ми-9ти юни

Диапорос е неголям остров, близо до втория ръкав на Халкидическия полуостров - Ситония (Гърция), недалеч от известното селце Вурвуру, прочуто с най-чистите води, със синьо-зелен цвят на морето. Разкрива се гледката към възвишенията на Атон - третият ръкав на Халкидики и чистотата на водите. До Диапорос се намира и малкият остров Агиа Изидорос. От 2008 година нашия клуб почти всеки уикенд организира каяк обиколки на остров Диапорос и в околността. Заповядайте с нас, за да се запознаете с каякинга и красотите на Егейско море.

Петък - тръгване от София в удобно време време след работа, (около  19 часа)  и пристигане на Халкидики късно вечерта, настаняваме се за нощувка в къмпинга.

Събота - след закуска  ще се екипираме за каякинга и след внимателно изслушване на инструктажа, гребем към о-в Диапорос. Около час гребане ще ни отведе на един от красивите пясъчни плажове на острова, където ще можем да поплуваме или просто да се порадваме на ярките слънчеви лъчи. След почивка от жаркото слънце по обяд, отново се качваме на каяците в близост до Диапорос и  се наслаждаваме на залеза на слънцето. Активното гребане през този ден е около 4 часа. Нощувка на къмпинг. Възможност за барбекю.
Неделя - с каяците обикаляме в района на Диапорос и Агиа Изидорос . Ще спираме за да се насладим на прекрасните плажове. Каякингът и в неделния ден отново е около 3-4 часа. Отпътуване от Гърция в 3 часа следобяд.

Пътуването е подходящо за тези, които искат да комбинират няколко часа гребане с възможността за почивка и отмора по пясъчните плажове. Водата е кристално чиста и гмуркането е често практикувано там. Може да видите октоподи, различни видове риби и прекрасни корали, нужни са Ви само шнорхел и маска.

Снимки можете да видите тук

 

За записване: 0878889092, info@teambuilding-bg.com

Затвори