» Каяк по река Дунав - 3 дни

Цена 160 лева на участник
Минимален брой участници -6

Включва:

  • пълна каяк екипировка (шприцка, гребло  спасителна жилетка, яке)
  • транспорт от София
  • настаняване – осигуряваме екипировка за нощуване под открито небе (палатка, спален чувал, шалте)
  • квалифициран каяк инструктор
  • инструктаж
  • застраховка за каяка

Календар на събитията

 Зарадвайте близките си хора с екстремен ваучер за подарък. Можете да го закупите за всяка една от програмите ни, като валидността му е 1 година.

Каякинг по втората по дължина река в Европа - река Дунав, най-голямата река в България. Тя е и естествена граница с нашата северна съседка – Румъния. Реката е много подходяща за каяк - туризъм.

Ниво на трудност: програмата е подходяща за начинаещи и не е необходима предварителна подготовка за каякинга

Ден първи – пристигане до гр. Лом. На брега на реката при 745-ти километър правим бивак. Вечерта около лагерния огън обсъждаме предстоящото приключение, разпределяме се по екипажи и се запознаваме с правилата за гребане по река Дунав, както и с начина на навигация.

Ден втори - събираме бивака, екипираме се, провеждаме инструктаж, след което гребем до с.Долни Цибър. Гребем по течението на река Дунав, минаваме покрай остров Линево. Спираме за кратка обедна почивка, по време на която можем да се разхладим във водите на реката и след това продължаваме към мястото за бивакуване на брега – срещу остров Цибър. Вечерта край лагерния огън може да споделим впечатленията от изминалия ден и да пием по чаша.

Ден трети – гребем до Козлодуй, разглеждаме историческата и културна забележителност, единствения кораб-музей в България – кораба “Радецки”, след което отпътуваме.

Снимки можете да видите тук

за записване: 0878889092, info@teambuilding-bg.com

Затвори